İSTANBUL / GAZİOSMANPAŞA'dan DOLAPCI RESİMLERİ
+3
İBRAHİM GÖKKAYRAK
AYTAÇ GÜNGÖR
BARIŞ ÇOLAK
7 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Geri: İSTANBUL / GAZİOSMANPAŞA'dan DOLAPCI RESİMLERİ
Barış abi resimler bir harika dolapcı kuşuna gönülden bağlı oldunu yakından bildiğim için yakışır diyorum...
AYTAÇ GÜNGÖR
Barış merhaba
DOLAPÇILARINI güzel bir KATALOG GÖRSELLİĞİ yapmışsın
SAYGILARIMLA
İBRAHİM GÖKKAYRAK
DOLAPÇILARINI güzel bir KATALOG GÖRSELLİĞİ yapmışsın
SAYGILARIMLA
İBRAHİM GÖKKAYRAK
İBRAHİM GÖKKAYRAK
Unutmadan X BİR SİTEDE BİRİNCİLİK VERİLİP AMA KATAKULLE YAPILIP AÇIKLANMAYAN KUŞUNUN BİRDE BUNLARI GÖRSELERDİ NELER OLURDU ACABA
İBRAHİM GÖKKAYRAK
dolapcıların hoşuma gitti renkler bir harika maşallah böylesi az bulunur.
ÖZGÜR GÜNGÖR
ilginiz için herkeze teşekürler ayrıca ibrahim abi 1ci olupta acıklamamaları işin gerceyi çok umurumda deyil neden dersen elimdekilerin kıymetini benim bilmem yeterli diye düşünüyorum haklı deyilmiyim..
SAYGILARLA;Barış ÇOLAK
SAYGILARLA;Barış ÇOLAK
BARIŞ ÇOLAK
BARIŞ ÇOLAK demiş ki:ilginiz için herkeze teşekürler ayrıca ibrahim abi 1ci olupta acıklamamaları işin gerceyi çok umurumda deyil neden dersen elimdekilerin kıymetini benim bilmem yeterli diye düşünüyorum haklı deyilmiyim..
SAYGILARLA;Barış ÇOLAK
Barış merhaba
Aslında bu konu üzerinde durulup tartışmak bile yanlış çünkü X ÇOCUK SİTESİNİN SAHİBİDE ÇOCUK ZATEN BEYNİDE 10 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN AKLI VAR NE BEKLİYORSUN
(DİKKATE ALIP MUHATAP BİLE OLUNMAZ BÖYLE KİŞİLERLE) SEN DOĞRUYU BİLEN BİRİSİN HELE KUŞ KONUSUNDA
SAYGILARIMLA
İBRAHİM GÖKKAYRAK
İBRAHİM GÖKKAYRAK
Barış selamlar abim. Kuşların çok güzelmiş, ALLAH bol yavrular almanı nasip etsin.
Ekrem cengiz
Ekrem abi kuşlarımı beğendine sevindim senin düşüncelerin benim için önemli dolapcı kuşundan en iyi anlayanlardan birisin ayrıca dolapcı kuşuna nekadar gönül verdiğini dolapcı besleyenler bilir birde senden bir isteyim olacak abi en kısa zamanda seninde kuşlarını bizlerle burada paylaşmanı isteyecektim elindeki kuşların resimlerini bizlerle paylaşırsan sevinim..
SAYGILARLA;Barış ÇOLAK
SAYGILARLA;Barış ÇOLAK
BARIŞ ÇOLAK
barış biara tanışalım bendede iyi soylarvar görmeni isterim yücel aktaş tel 05335621780
yücelaktaş
Yücel arkadaşım ilgin için teşekkürler tabiki tanışmak isterim enkısa zamanda irtibata gececeğim ..
SAYGILARLA;Barış ÇOLAK
SAYGILARLA;Barış ÇOLAK
BARIŞ ÇOLAK
Barış çolak ' a
Barış ÇOLAK arkadaş, 16 temmuz 2010 tarihinde Arap erkek bir dolapçını yakaladım. Yabancı kuş yakalamak amacıyla değil HOBİ olarak Dolapçı besliyorum. Yer konumu itibarıyla yabancı kuşlar kendiliğinden geliyorlar. Hem tanışmış oluruz hemde kümeslerimi ve kuşlarımı görüp bazı önerilerde bulunursun. tel. 532 253 90 14
( 24 saat / 7 gün ) Tabiki kuş sahibine yakışır. Kuşunu da vermiş olurum.
( 24 saat / 7 gün ) Tabiki kuş sahibine yakışır. Kuşunu da vermiş olurum.
EYÜPLÜ
İlgin için arkadaşım ilk önce çok teşekkür ederim bende doğma büyüme eyüpsultanlıyım tabiki tanışmak isterim eğer dolapcıya merakın varsa istersen ve birde dolapcıyı beğendiysen ona uygun bir eş veririm sende besleyip güzel keyifler alırsın..
BARIŞ ÇOLAK
Similar topics
» İSTANBUL / GAZİOSMANPAŞA'dan BASKA RESİMLERİ
» İSTANBUL / GAZİOSMANPAŞA'dan POSTA RESİMLERİ
» İSTANBUL / GAZİOSMANPAŞA'dan KELEBEK RESİMLERİ
» Tekirdağ'dan selamlar (birkaç dolapçı resmi)
» İSTANBUL EDİRNEKAPI GÜVERCİN PAZAR RESİMLERİ
» İSTANBUL / GAZİOSMANPAŞA'dan POSTA RESİMLERİ
» İSTANBUL / GAZİOSMANPAŞA'dan KELEBEK RESİMLERİ
» Tekirdağ'dan selamlar (birkaç dolapçı resmi)
» İSTANBUL EDİRNEKAPI GÜVERCİN PAZAR RESİMLERİ
1 sayfadaki 1 sayfası